AV-tuotantojen palvelut

Olen toiminut elokuva- ja televisiotuotannoissa kuvauspaikkojen järjestäjänä sekä ajoneuvon kuljettajana, liikenteenohjauksesta vastaavana henkilönä ja liikenteenohjaajana. Erikoisosaamistani ovat raskaan kaluston sekä erikoisajoneuvojen ja työkoneiden kuljettaminen.

Vuosikymmenen kokemus Hailuodon jäätien ylläpidosta antaa minulle ainutlaatuiset valmiudet toimia jäällä. Pystyn arvioimaan kuvauspaikkojen sopivuutta jäällä, järjestämään kuvausryhmälle kulun jäälle sekä varmistamaan kaikkien tuotantoon kuuluvien turvallisuuden jääolosuhteissa.

Vuokrattavaan kalustooni kuuluu kuorma-auto, joka on muokattavissa hyvin monipuolisesti kuvausryhmän tarpeisiin. Kuorma-autossa on laajennettava kylkiosa, johon saa huoneen yhdistettynä pieneen keittiöön. Kuorma-auton takaosa toimii sekä varastona että bajamajonen myötä siistinä WC-tilana. Kuorma-auton saa lämpimäksi myös talviolosuhteissa. Kuorma-autossa kulkee mukana myös useita telttoja valoineen ja lämmittimineen, pöytäkalustoja sekä generaattorit.