Info

Kuka on Juha Toppi?

Olen toiminut yrittäjänä 18 vuotta, pääasiassa koneurakointi- ja tienhoitoaloilla. Asun Hailuodossa ja työskentelen laaja-alaisesti Pohjois-Pohjanmaalla sekä välillä myös muualla Suomessa.

Erityisosaamistani on meren jäällä työskentely – Hailuodon jäätie on ollut käsialaani jo useita vuosia. Varmistan jäätien turvallisuuden sillä liikkujille, teen liikenteenohjaussuunnitelman ja valittuani tielinjan merkkaan ajoradat liikennemerkein sekä auraan ja valvon tien kuntoa tiedottaen siitä Ely-keskukselle.

Tapahtumien pariin olen päässyt harrastuneisuuteni kautta. Tyrnävä Tractor Pulling SM-kisoissa olen toiminut jo yli 10 vuotta kilpailun ratamestarina vastaten SM-tasoisen kilparadan kunnostuksesta, tarvittavan henkilökunnan hankinnasta, perehdyttämiestä ja johtamisesta.

Hailuodon Siikamarkkinoiden teknisen toteutuksen hoidan tapahtuman järjestäjälle, Hailuodon kunnalle vuosittain avaimet käteen -toteutuksena. Urakka pitää sisällään tapahtuman rakenteet kasauksine ja purkuineen, sähköt, äänentoiston sekä tavaralogistiikan kokonaisuudessaan. Olen paikalla tapahtuman alusta loppuun aluevastaavan roolissa.

TV- ja elokuva-alalla olen toiminut useissa tehtävissä eri tuotannoissa, muun muassa Rölli ja Metsän henki -elokuva sekä Kaikki Synnit 2. tuotantokausi. Avustan kuvauspaikkajärjestelyissä, liikenteenohjauksessa, kaluston siirroissa sekä pystyn toimimaan koneurakointiyrittäjyyteni saaman kokemuksen kautta hyvin laaja-alaisesti niin raskaan kaluston kuin erikoisajoneuvojen kuljettajana. Lisäksi minulla on kokemusta valoryhmässä toimimisesta.